Gestió de la restauració

Comencem el nou curs amb molt bones notícies. Tenim l’honor i el plaer d’anunciar-vos que el Club Natació Terrassa, un dels clubs més importants de Catalunya, ha confiat a Coco la gestió de tota la seva restauració. Així doncs, d’ara en endavant Coco i el Club posaran a disposició tant dels socis com de la ciutat de Terrassa tots aquests espais.

L’adjudicació arriba a través d’un concurs al qual ens hem presentat amb una proposta fresca, innovadora i en línia amb les noves tendències d’alimentació. Construirem un nou restaurant que substituirà al que fins ara estava a l’interior del recinte i que serà accessible des de l’entrada principal de l’Avinguda de l’Abat Marcet. Serà un espai lluminós, minimalista i obert al seu entorn, on s’oferirà la cuina tradicional que caracteritza Coco però també un nou concepte de cuina ràpida i “healthy” que passarà a ser una de les línies principals de la nostra proposta global a partir de 2019. En aquest espai s’oferiran els “bowls” i amanides de Coco, sucs cold-press i altres propostes saludables en línia amb l’estil de vida que el Club Natació Terrassa projecta sls seus associats.

Un club amb història

El Club Natació Terrassa va ser creat l’any 1932 fruit de l’empenta romàntica d’un grup de persones. Totes elles hi van abocar el seu esperit esportiu en aquest projecte i en les seves aspiracions futures. Francesc i Pere Vacarisses, Jaume Altisen, Genari Vergara, Ricard Altayó, Enric Icart i Ramon Clapés van ser els grans impulsors del club.

Així doncs, tots ells van permetre que Terrassa conegués la natació, un esport fins aleshores bastant minoritari. Anys després, el Club Natació Terrassa s’ha convertit en un club de referència.

Foment i promoció de la pràctica esportiva

Des dels seus inicis, el club no ha parat de créixer. Actualment disposa d’instal·lacions d’una superfície de 45.000 m2 a l’Àrea Olímpica i de 14.000 m2 al Pla del Bon Aire. Des del seu inici, té com a objectiu principal el foment i la promoció de la pràctica esportiva, en especial de la natació i el waterpolo, esports que li donen la raó de ser.
Disposa, entre altres equipaments, d’1 piscina de 50 m amb sostre retràctil, 2 piscines de 25 m (1 coberta i una altra descoberta climatitzada), 2 piscines lúdiques, sales de fitness i musculació, sala de ciclisme indoor i d’aeròbic, 9 pistes de pàdel amb servei de reserves online, frontó, rocòdrom, etc.

Compta amb 14 seccions esportives (natació, waterpolo, atletisme, bàsquet, excursionisme, frontennis, futbol, futbet, judo,

karate, pàdel, patinatge, pilota a mà i triatló) i amb 10 escoles esportives per a un total de 1.500 esportistes federats.
El Club, que consta actualment amb més de 17.400 socis, és un referent dins l’àmbit esportiu català i es situa com el quart club de Catalunya en número de socis per darrera del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el C.N. Sabadell.
nike air max 90 sale