Amb ganes de desconnectar de la rutina? No dubtis en visitar-nos!

Si t’agrada cuidar-te, gaudir dels moments de relax i dedicar temps al teu benestar personal, t’animem a que segueixis llegint.

De fet, amb l‘arribada de l’estiu tots aquests “símptomes” s’incrementen fins el punt que sentim amb més intensitat les ganes de desconnectar de la rutina del dia a dia. En aquest sentit, l’únic que necessitem per a convertir aquestes aspiracions en quelcom real és un entorn que doni resposta a tots aquests desitjos. Doncs bé, i si et diem que aquest lloc existeix?

Una terrassa única

Des del 2 de maig, tots els conceptes que acabem de comentar, es troben i es fusionen a la cafeteria de L’Espai Granollers. Entrepans, amanides i propostes gastronòmiques ideals per gaudir del bon temps.

Però la cosa no queda aquí, perquè és inevitable parlar de la terrassa de L’Espai Granollers sense fer referència a les seves sorprenents vistes. Perquè no es tracta d’una terrassa qualsevol, sino d’un espai situat ben just al terrat superior de l’edifici, el que garanteix un espai visual increíble.

I a tot això cal sumar que, més enllà de les vistes i de la cafeteria, la terrassa compta amb cinc pistes de pàdel, solàrium,  piscina i hidromassatge climatitzat.

Tot pensat pel teu benestar personal

ESPAI Wellness és el centre esportiu de referència a Granollers, on tot està pensat pel benestar personal dels seus socis.

Amb més de 200 activitats dirigides de dilluns a diumenge, presenta una sala fitness d’última generació, una completa zona d’aigües orientada tant a la pràctica d’activitats aquàtiques com a l’hidroteràpia, i una zona exterior on es troba l’espai de la cafeteria.

Després d’haver llegit tot això, sembla que nosaltres ja sabem on gaudirem dels moments més relaxants de l’estiu. I tu, t’animes a visitar-nos?

jordans for sale mens