Recentment hem presentat una de les nostres últimes novetats, un nou punt de restauració aquest cop amb els nostres amics del RACC (Reial Automòbil Club de Catalunya), l’entitat asseguradora/esportiva més gran de l’Estat Espanyol amb prop d’un milió de socis.

Es tracta del nou servei de restauració on oferim tot tipus de propostes: entrepans freds i calents, amanides, cafès, brioxeria, postres, sucs, combinats de menjar i beguda i primers i segons plats. Perquè sabem que als treballadors del RACC els agrada gaudir d’una oferta variada i saludable!

L’origen de la cantonada es remunta al mateix naixement del comerç, a aquells primers carritos d’aturades, llocs de flors o kioscos on s’aprofita el periòdic del dia. No obstant això, ha estat en els últims anys quan han proliferat de manera notable aquest tipus d’establiments que, si per alguna cosa es caracteritzen, és per la seva petita estructura i àmplia versatilitat a l’hora de reflectir la identitat de la marca que representen.

Com a concepte de punt de restauració, el cantó constitueix un espai habilitat dins de les instal·lacions d’un altre negoci, en el qual es comercialitza un producte o serveis que es complementa de forma natural a l’activitat principal de l’establiment. La seva petita estructura i baix cost econòmic representen avantatges immediats per a l’inversor, ja que permet la seva instal·lació en llocs insospitats, com són poblacions de pocs habitants o llocs d’intens trànsit de persones; la seva implantació ocasional per a campanyes per un període determinat de temps, o com a plataforma de llançament de propostes comercials que de no rebre l’esperada d’acollida es converteixen cap a una oferta molt més rendible.

Amb els companys de Dröm Living

El disseny de l’espai de restauració del RACC ha estat fruit de la col·laboració amb Dröm Living, empresa especialitzada en projectes d’interiorisme en tot tipus d’espais.

Però com volem que ho veieu per vosaltres mateixos, què millor que deixar-vos amb algunes imatges! Bon profit!

nike air max 1 ebay