Nova concessió per seguir creixent

És un orgull anunciar que COCO Food Service ha signat amb el Centre de Fitness Espai Wellness un contracte de 3 anys per gestionar la restauració de l’Espai.

El Club té una visió que coincideix amb la nostra i que s’alinia perfectament amb els Valors de COCO Food Service“Contribuir en la creació d’una societat més sana, tant física com mental, promovent l’activitat física de qualitat que reverteixi en el benestar integral de les persones”.

És per això que fem una aposta conjunta per elevar el nivell de la restauració de l’Espai i gestionar el restaurant i la terrassa del Centre (on el Club hi té pistes de pàdel i piscina desbordant) basant-nos en els esmentats principis de salut, qualitat i vocació de servei. Com a novetat treballarem amb un concepte més àgil que el que hi havia implementat fins ara, amb els bowls de COCO com a proposta de plat únic basat en el concepte del Plat de Harvard. Oferirem aquesta i altres opcions healthyper menjar in situo en format take away per tal que els socis del centre tinguin les dues opcions i escullin la que millor s’adapti al seu ritme.

En paral·lel al format fast healthy food el restaurant estrenarà nova imatge amb nova proposta d’interiorisme, convertint-se en un entorn més acollidor, modern i amb espais diferenciats per cada ús, amb una proposta de menú basada en la dieta mediterrània, el producte fresc i de Km0. Oferirem una oferta variada d’esmorzars i berenars, així com una proposta específica d’estiu per la terrassa i els diferents esdeveniments que al llarg de l’any organitzarem de la mà de l’Espai.

En resum, una nova etapa que ens il·lusiona i ens segueix consolidant com un operador de restauració de referència.

Agraïm als amics de l’Espai la seva confiança i treballarem cada dia per estar al nivell que ens exigim.

Nike Air Force 1 Flyknit Navy White