Un Operador Líder en restauració

25 anys d’evolucions que ens han consolidat com un operador de referència

Coco Food Service és un operador de restauració que neix l’any 1993. Després d’uns inicis orientats a clients particulars, vam començar a enfocar-nos en la gestió d’espais de restauració, públics i privats i projectes gastronòmics a mida de cada client. És aquí on es comença a gestar el que avui ja és un operador de referència al territori.
 
L’any 2018 l’empresa reestructura el seu accionariat per tal de fer un gir estratègic i impulsar els nous i apassionants reptes que planteja un sector en constant evolució. Aquest moviment, ens converteix en una empresa amb un únic focus en la gestió d’espais gastronòmics (concessions) i en una referència en l’organització d’esdeveniments gastronòmics de tot tipus. Dins d’aquesta oferta orientada, oferim una solució integral per tot tipus de clients, públics i privats.
 
Creiem que cada projecte és únic i és per això que creem solucions a mida de cada necessitat, sempre sota la premissa d’aportar valor en totes les fases en les que participem. Volem convertir-nos en el vostre partner a llarg termini i per aconseguir-ho treballem amb rigor, eficiència i des d’una vocació de servei que forma part de l’ADN Coco

En què et podem ajudar?

 

El nostre equip estarà encantat de comentar qualsevol tema.

 

Contacta amb nosaltres

Referents en la gestió de projectes de restauració

A Coco Food Service creiem que cada projecte és únic i és per això que vam crear solucions a mida de cada necessitat i cada client, sempre sota la premissa d’aportar valor en totes les fases en què participem. Volem convertir-nos en un partner a llarg termini.

Cuina

Cuinem amb passió

A foc lent, amb el millor de la cuina mediterrània tradicional i incorporant les últimes tendències. I això es nota en el resultat. Sabors, olors i textures variades per respondre als paladars més exigents.

Tracte

Vocació de servei

Estem al teu costat en tot moment, des de la conceptualització de cada projecte fins la implementació. Fem seguiment de tot el procés i ens impliquem en la gestió com un partner amb visió win-win.

Producte

De proximitat Km0

Directe del productor i amb els estàndards de qualitat més elevats. Coneixem el producte abans de posar-lo a taula. Cuidem, a la vegada, l’impacte mediambental i la gestió de residus.

Innovació

Solucions fetes a mida

Combinem les darreres tecnologies i tendències gastronòmiques amb la flexibilitat d’adaptar-nos a cada client i cada projecte. El nostre objectiu és fer un vestit a mida de cada ocasió.

nike air max 90 free