És un orgull per Coco Food Service anunciar que hem arribat a un acord amb el Real Club de Golf El Prat per ser-ne operadors de restauració durant els propers vuit anys. L’acord és un pas endavant molt important per la nostra empresa, que passa a comptar amb la gestió d’un dels clubs referents al territori.

Aquest acord, suposarà la creació de la nostra marca Coco Premium, que serà responsable de la línia de banquets i events dins el Club i suposa moltes altres millores estructurals per tal d’afrontar aquest repte majúscul que implica comptar amb un soci d’aquest nivell. Creiem que, junts, podem elevar el nivell de la restauració al club i evolucionar l’espai cap a un nou concepte que ens permeti encarar conjuntament els reptes de futur.

El Real Club de Golf El Prat és un gran Club exclusiu i internacional que ha estat 10 cops Open d’Espanya i que s’emplaça en un escenari privilegiat. S’hi han disputat més de 250 tornejos nacionals i internacionals i compta amb 45 forats dissenyats per la llegenda del golf Greg Norman.

Pel que respecta a la restauració, el Club compta amb quatre restaurants i dos bars, que gestionarà íntegrament Coco Food Service, amb un concepte de proximitat, excel·lència i amb producte de qualitat i temporada. Una proposta basada en la dieta mediterrània i on no hi faltaran tots els clàssics atemporals.

Poc a poc anirem anunciant més novetats d’un projecte que ens omple d’il·lusió i que ens situa com un operador de referència dins el sector de la restauració. Aquest acord, però, és a la vegada una responsabilitat que entomem amb rigor, sentit comú i amb la il·lusió de fer les coses ben fetes. Com sempre, esperem ser partners a llarg termini i fer una tasca que ens faci créixer, junts, a tots els nivells.

Benvinguts a la família Coco!Nike Zoom Winflo 5 Black Mens Running Shoes AA7406-002