Moventia, empresa líder en movilitat sostenible pública i privada, ha confiat en nosaltres per la gestió de la restauració de la seva nova seu a Sant Cugat. L’edifici, al número 103 de la Via Augusta de Sant Cugat del Vallès, forma part d’un desenvolupament urbanístic d’11.000 metres quadrats i Moventia hi traslladarà 150 empleats dels seus serveis centrals.

L’empresa catalana ha confiat en nosaltres per gestionar la restauració de l’edifici a través d’un dels nostres córners, on hi servirem a diari esmorzars equilibrats, un menú saludable i les nostres opcions de bowls i amanides healthies de temporada.

El Córner de Coco és un concepte que hem introduït amb molt d’èxit en altres empreses de referència com el RACC, que va ser un dels nostres projectes pilots amb el nou format i poc a poc l’anirem incorporant a més clients que, com Moventia, confiïn en una solució adaptada a les necessitats d’un concepte de treball modern, amb propostes ràpides, saludables, sostenibles i de qualitat. Producte fresc, de temporada i de Km0 per una empresa que anualment transporta a més de 105 milions de passatgers i comercialitza prop de 20.000 vehicles.

Moventia i Coco Food Service. Benvinguts a la família amics!