Tot a punt per omplir d’energia els nostres esportistes!

La nostra activitat no s’atura! Fa uns mesos vam anunciar-vos que un dels clubs més importants de Catalunya havia confiat en nosaltres. Es tracta, efectivament, del Club Natació Terrassa, que ha encomanat la gestió de tota la seva restauració. Un repte que des d’un primer moment hem agafat amb moltes ganes pel fet de poder treballar plegats amb un club històric de la ciutat. Poc a poc, el projecte s’ha anat configurant fins que ha esdevingut una realitat.

Així doncs, ja podeu visitar-nos a La Terrasseta del Club Natació Terrassa. Una adjudicació que hem aconseguit gràcies a les propostes que vam presentar, i que ja podeu tastar. Una idea fresca i innovadora d’acord amb les tendències culinàries més actuals del mercat. L’objectiu és encarar el 2019 amb un conjunt de propostes saludables on destaquen els nostres bowls i amanides o els sucs cold-press. Sabem com d’important és l’alimentació pels esportistes, per això volem garantir que els nostres plats seran saludables, sabrosos i nutritius. Qui ha dit que menjar sa és avorrit?

Un nou restaurant, amb un cafè extraordinari

L’actual restaurant substitueix l’anterior, que fins ara estava a l’interior del recinte. D’aquesta manera, s’ha edificat un nou espai lluminós i minimalista, on predominen els vidres, la transparència i la llum natural. L’entrada principal es troba a l’Avinguda de l’Abat Marcet. L’objectiu d’aquesta construcció no és altre que millorar l’accessibilitat i crear un entorn harmònic que convidi al descans i al temps d’oci dels esportistes, familiars i amics del club.

A més a més, comptem amb un col·laborador molt especial que aportarà el punt de sofisticació a l’entorn. Es tracta, com no podia ser d’una altra manera, de Cafès Pont. La marca més professional del mercat, amb una història que es remunta fins l’any 1952. La seva qualitat i ampli ventall de propostes delecten fins i tot els paladars més exigents. Perquè a Coco ens agrada apostar per la qualitat.

I es que un club amb més de 17.400 socis es mereix un servei de luxe. De fet, estem segurs que aquesta aventura tan sols acaba de començar. Un projecte que afrontem amb ganes i passió per allò que ens apasiona: la satisfacció dels nostres clients.

Nike MagistaX Proximo II TF white Fluorescent yellow women football shoes